Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Her antik kentin birbirinden farklı eşsiz güzelliği bulunuyor. Öyle ki bazı antik kentlerimiz var ki gittiğiniz zaman etkilenmemek elimizde değil. Bunlardan birisi Olympos’tur. İşte Olympos’un kendini sevdirecek o muhteşem detaylarını sizlerle paylaşacağız


Olympos diğer antik kentlerden farklı olarak doğa güzelliğiyle herkesi kendine hayran bırakıyor. Bu kente müze kart ile giriş yapıyorsunuz. Her yanınız antik yapılarla kaplıdır. Denize az bir mesafede ırmakla karşı karşıyasınız. Hemen solunda eşsiz bir orman bulunuyor. Buradan etkilenmemek elde değil. Ayrıca Olympos doğa ve su sporları içinde mükemmel bir liman kentidir.

Olympos’ta kamp hayatı


Olympos’ta, beton oteller, mermer havuzlar mevcut değil. Burada iki çeşit konaklayabilirsiniz. İster bungalovlarda (ağaç ev), isterseniz de işletmelerin bahçelerinde portakal ağaçları arasına çadırını kurabilirsiniz. Tercih tamamen size kalmış. Buradaki İşletmeciler bahçelerini, pansiyon ve kamp alanı olarak kullanıyorlar.

Mekanları ve müzikleri


Burada eğlencenin doruklarına ulaşmak istiyorsanız birbirinden farklı alternatifleriniz var. Eşsiz müzik ve mekanları size harika bir tatil geçirmenizi sağlıyor. Gece 12 den sonra açılan mekanlar dolup taşıyor.

İnsanlar!




Buradaki insanlar kendi özgürlüğünde ve diğer insanlara karşı hoşgörü ve sevgi içinde. Giyim tarzları çok ilginç olmakla birlikte hafif kumaştan salaş ve ferahlar. Her yerde yoga yapan biriyle karşılaşmanız mümkündür. Ayrıca dinlediğiniz zaman her birinin birbirinden farklı hikayelerine şahit olacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bottom Ad [Post Page]

| Düzenleme Tuhafman