Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Psikologlar , eylemlerin% 40'ının bilinçli kararlar değil alışkanlıklar olduğunu söylüyorlar . Önemli olmayan eylemler olarak düşündüğünüz, günlük rutininizi gerçekten oluşturur ve yaşamınızın büyük bir bölümünü oluşturur ve kişiliğiniz ve mevcut zihinsel durumunuz hakkında çok şey ortaya çıkarabilir.

Arkadan Öne doğru sıkıştırma


Sizler çok nezaketli ve düzenli bir insansınız ve eşyalarınızı önemserken, çevrenizdeki insanları da önemsiyorsunuz. Siz bir mükemmeliyetçisiniz ve bir şeyi boşa harcamayı sevmiyorsunuz, böylece sahip olduğunuz tüm kaynakları en üst düzeyde kullanıyorsunuz. Çok çalışıyorsun ve işini çok iyi yapıyorsun, yani diğer insanlar sana güvenebilir. Eviniz her zaman temiz ve hayatınız çok organize.

Ortadan sıkıştırma.


Sen gerçekçi ve aktif bir insansın ve genellikle aceleci davranıyorsun. En küçük bir birey değilsiniz ve en organize siz değilsiniz, ancak bir meydan okuma ile karşılaşırsanız, kendinizi bir araya getirip çözebilirsiniz. Çok arkadaş canlısı, çok arkadaşın var ve toplumda olmayı seviyorsun. Hayatını nasıl dengelediğini biliyorsun ve duygusal olarak kararlısın.



Üstünden sıkıyorsun.


Çok inatçısın ve istediğini elde etmek ve hedeflerine ulaşmak için çok şey yapabilirsin. Kötümser olmaya eğilimlisin ve insanlara çok fazla güvenmiyorsun, sadece kendine güveniyorsun. Kendini yeterince iyi hissediyorsun ve kendini seviyorsun, bu da bencil olmamaya ve kendi amaçları için başka insanları kullanana kadar çok iyi.

Sıkmama


Yalnız kalmaktan zevk alıyorsunuz, hayalperestsiniz ve sanatsal bir insansınız. Bazen kendi dünyanızda kafanızda yaşayabilirsiniz. Hassas, nazik, kolay, saygılı ve hoşgörülü davranıyorsunuz. Aynı zamanda çok basit ve cömert olabilirsiniz.
Her zaman çok fazla düşünce ve fikrin var ve bunları başkalarıyla paylaşmaya hazırsınız.

Her yerinden sıkma

Dünyayı en çok ışıktan farklı bir ışıkta görebiliyorsunuz ve çok sanatsal ve yaratıcısınız. Güzelliği her yerde bulabilirsiniz. Her zaman dakik ve düzenli olmanız zor olabilir ve görevleri planlamak ve gerçekleştirmek için zor bir zamanınız olabilir, ancak çok iyimser ve açık fikirlisiniz. Ancak, sık sık ruh hali değişimlerine eğilimli olabilirsiniz.
Diş macununu nasıl sıkıştırırsın? Kendinle veya sevdiklerinle ilgili yeni bir şey buldun mu? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde bizimle paylaşın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bottom Ad [Post Page]

| Düzenleme Tuhafman